Ігрову зону в Криму створять експерти з Лас-Вегаса. Створенням гральної зони в Криму займуться експерти з Лас-Вегаса. Про це повідомив т.в.о. голови республіки Крим Сергій Аксьонов під час ток-шоу в ефірі місцевої телерадіокомпанії.

«Досить багато експертів з Макао (Китай), Лас-Вегаса (США), Монако приїхали оцінити можливості кримської гральної зони. Всі вони в один голос говорять, що дана зона повинна бути створена в районі Великої Ялти», - заявив Аксьонов. При цьому він зазначив, що влада Криму прораховують економічний ефект від грального бізнесу.

На питання про те, якої шкоди можуть завдати міжнародні санкції щодо підприємств Криму, т.в.о. голови республіки пояснив, що компанії від введених обмежень «не постраждають, оскільки ніякої торгівлі з західними країнами вони не вели».

«Санкції, які сьогодні застосовуються до кримським підприємствам і компаніям, - це все робиться з шкідливості. Ніякого прямого економічного збитку немає», - пояснив Аксьонов. При цьому він зазначив, що прагнення позбавити кримський аеропорт права на міжнародне сполучення і закрити кримські порти для іноземних суден - тимчасове явище.